Copa Libertadoresin finalistit selvillä – välierissä nähtiin murskajaiset

© Kuva: Getty Images

Etelä-Amerikan seurajoukkueiden mestaruusturnaus Copa Libertadoresin kaksi parasta joukkuetta on nyt selvillä. Aiemmin tällä viikolla argentiinalainen River Plate eteni loppuotteluun kukistamalla Boca Juniorsin. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä brasilialainen Flamengo nappasi toisen finaalipaikan murskaamalla Gremion.

Flamengolla oli kotiotteluunsa lähdettäessä pieni etulyöntiasema, sillä se oli saanut vierasottelustaan hyvät lähtökohdat 1-1-tasapelillä. Kotiyleisönsä edessä joukkue ei kuitenkaan jättänyt mitään sattuman varaan vaan takoi taululle selvät 5-0-lukemat. Gabigol nimelläkin tunnettu Gabriel Barbosa teki kaksi maalia ja Bruno Henrique, Pablo Mari sekä Rodrigo Caio osuivat kerran.

Flamengolle loppuottelupaikka oli ensimmäinen 35 vuoteen. Voittaja ratkaistaan marraskuun 23. päivä Suomen aikaan klo 22:30 alkaen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.