Dortmundin seurapomo yritti houkutella Jürgen Kloppia takaisin viime kesänä – ”Minun täytyi ainakin kysyä”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Saksalaisseura Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke yritti saada Jürgen Kloppin palaamaan seuraan viime vuoden kesänä. Yritys ei kuitekaan onnistunut.

Klopp voitti Dortmundin peräsimessä päävalmentajana kaksi Bundesliigan mestaruutta seitsemän vuoden aikana ja nosti seuran jälleen eurosarjojen kovaksi ryhmäksi. Klopp jätti Dortmundin vuonna 2015 ja päätyi sen jälkeen Valioliigaan Liverpoolin pääkäskyttäjäksi.

Vaikka Watzke yrittikin saada Kloppin palaamaan keltapaitoihin, hän myönsi, ettei ollut yllättynyt managerin kieltävästä vastauksesta. Hän tiesi Kloppin haluavan kunnioittaa sopimustaan Poolin kanssa.

– Tiesin, että Jürgen tekisi niin (kieltäytyisi), että hän suorittaisi sopimuksensa Liverpoolin kanssa, Watzke kirjoitti uudessa kirjassaan REAL LOVE. A life with BVB.

– Jürgen on aina suorittanut sopimuksensa, mutta jos haluat uusia tuulia, meidän täytyi ainakin kysyä Jürgeniltä, jos hän voisi mahdollisesti kuvitella niin.

– En odottanut sitä lainkaan, mutta en olisi antanut itselleni anteeksi, jos ne olisi kysynyt häntä sillä hetkellä.

Liverpool porskuttaa maaottelutauolla Valioliigan kärjessä Kloppin johdolla. Viime vuonna joukkue sijoittui sarjassa toiseksi ja voitti Mestarien liigan.

Watzken mukaan Kloppin menestys perustuu muun muassa tämän rehellisyyteen ja avoimuuteen.

– Tärkein asia suhteessamme oli ja on se, että voimme luottaa sokeasti toisiimme, Watzke listasi kirjassaan Sky Sportsin mukaan.

– Jürgen ei koskaan valehdellut minulle. Hän oli aina rehellinen, jopa työasioissa. Enkä minä koskaan valehdellut hänelle.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!