Glen Kamaran edustama Rangers ylsi tärkeään pisteeseen Porton vieraana – tuttu mies maalintekijänä

© Kuva: Getty Images

Porto ja Rangers kohtasivat Eurooppa-Liigan lohkovaiheen ottelussa torstai-iltana. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 1-1.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara urakoi täydet minuutit vierasjoukkue Rangersin keskikentällä. Kamara on ollut avauksessa kaikissa kolmessa joukkueen pelaamassa Eurooppa liigan lohkovaiheen ottelussa tällä kaudella.

Ottelun molemmat maalit nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Kotijoukkue meni aluksi johtoon Luis Díazin maalilla. Puoliajan lopussa Rangers nousi kuitenkin tasoihin. Maalin iski Veikkausliigastakin tuttu Alfredo Morelos.

Morelos on pelannut Rangersin paidassa tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 20 ottelua, ja iskenyt niissä hurjat 15 maalia.

Tilanne Eurooppa-Liigan lohko G:ssä on todella tasainen kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Young Boys johtaa lohkoa, sillä on kuusi pistettä. Rangers ja Porto ovat molemmat neljässä pisteessä, ja Feyenoord hännillä kolmessa pisteessä.