Helmarit-ryhmä karsintaotteluihin Kyprosta ja Portugalia vastaan nimetty

© Kuva: Getty Images

Suomen naisten A-maajoukkue Helmarit kohtaa Kyproksen ja Portugalin EM-karsintaotteluissa marraskuussa. Joukkue nimettiin tiistaina iltapäivällä.

Julia Tunturin hiljattain kärsimä aivotärähdys on pitänyt hänet vielä toistaiseksi sivussa harjoituksista, ja valmentaja Anna Signell myönsi, että hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa. Muuten ottelut tulevat hyvään väliin.

– Tilanne on hyvä, sillä niin Damallsvenskanissa kuin Suomessa mukana olleilla ei ole takanaan pitkää taukoa.

Kiinnostus naisjalkapalloa kohtaan on edelleen kasvussa.

– Totta kai se pelaajista tuntuu hyvältä. Kasvu on urani aikana ollut valtavaa, mutta eteneminen tässä asiassa on tullut ehkä vähän hitaasti. Toivoisin, että päästäisiin siihen tilanteeseen, jossa kaikki jalkapallo on yhtä, että oltaisiin yhtä suurta perhettä, tiedotustilaisuudessa mukana ollut Katarina Naumanen sanoi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!