Bosnia-Hertsegovina siirtyi vajaan puolen tunnin kohdalla 1-0-johtoon kotikentällään Suomea vastaan. Vain hetkeä myöhemmin johto kasvoi jo kahteen maaliin, kun Bosnialle tuomittiin rangaistuspotku.

Avausmaalista vastasi vaihdosta sisään tullut Izet Hajrovic. Suomen puolustukseen syntyi pieni reikä, kun Paulus Arajuuri kävi tekemässä katkon, mutta sen jälkeen hänen selän taakse syntyi tilaa. Zoran Kvrzic näki tilan ja pelasi erinomaisen syötön Hajrovicille.

Hajrovic viimeisteli varmasti pallon maaliin boksin sisältä. Lukas Hradeckylla ei ollut tilanteessa paljoakaan mahdollisuuksia.

Bosnia-Hertsegovina on vienyt peliä ensimmäisellä puoliajalla. Suomi on ollut ajoittain kovassa pinteessä omalla kenttäpuoliskollaan. Huuhkajien puolustuksessa Paulus Arajuuri loukkaantui jo ottelun alkuvaiheilla, mutta sinnitteli aina puolen tunnin ajan. Arajuuren tilalle tuli lopulta 31. minuutilla Sauli Väisänen.

Suomen vaikeudet jatkuivat 35. minuutilla, kun ottelun erotuomari Ivan Kružliak vihelsi Bosnialle rangaistuspotkun. Pallo osui boksin sisällä Kružliakin mukaan Pyry Soirin käteen. Hidastuskuvissa pallo näytti osuvan Soirin olkapäähän. EM-karsintaotteluissa ei ole VAR-teknologiaa mukana.

Kapteeni Miralem Pjanic tykitti pallon varmasti vasempaan kulmaan, kun Hradecky aavisti oikealle.

Ottelu on yhä käynnissä, ja sitä voi seurata Viafreestä.