Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Bosnia-tappiota Viasatille – kertoi mielipiteensä pilkkutuomiosta

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat kärsivät lauantai-iltana 1-4 -tappion Bosnia-Hertsegovinalle Zenicassa EM-karsintojen seitsemännellä ottelukierroksella.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Bosnia-tappiota Viasatin haastattelussa.

Kanerva avasi Paulus Arajuuren loukkaantumista. Arajuuri joutui jättämään kentän avausjaksolla väännettyään polvensa kaksinkamppailutilanteessa.

– Arajuuren vamma on ikävä juttu. Toivottavasti se ei ole vakava. Sen vakavuus selviää lähipäivinä, Kanerva totesi.

Arajuuri loukkaantui jo ottelun alussa, mutta tuli vaihtoon vasta puolen tunnin kohdalla.

– Näissä tilanteissa katsotaan aina, mikä se pelaajan oma tuntemus on. Pelaaja tekee itse sen päätöksen. Ymmärrän hänen sisunsa olla kentällä hinnalla millä hyvänsä. Arajuurella oli tiedossa, että hän itse ilmoittaa, mikä tilanne on.

Bosnia-Hertsegovina sai varsin kyseenalaisen rangaistuspotkun ensimmäisellä jaksolla, josta Miralem Pjanic vei isännät kahden maalin etumatkalle.

– Se tuli ikävään paikkaan. Tuntuu, että nämä tuomiot menevät meitä vastaan. Meidän on nostettava tasoa.

Isännät olivat huomattavasti Huuhkajia parempia läpi ottelun. Kanervan mukaan Huuhkajat epäonnistuivat perusasioissa jatkuvasti.

– Bosnia pelasi hyvin emmekä päässeet omalle tasollemme. Yksinkertaiset asiat, kuten kaksinkamppailut ja syöttöjen laatu.. Olimme askeleen jäljessä. Ihan sama millä taktiikalla pelataan jos perusasioissa ollaan jäljessä.

– Bosnia oli hyvällä jalalla liikkeellä ja ansaitsivat voittonsa. Bosnia prässäsi aika hyvin, mutta silti me menetettiin pallo aivan liian helposti. Ei saatu prässiä purettua tarpeeksi hyvin. Silloin kun siinä onnistuttiin, saatiin luotua tiloja.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.