Huuhkajille apuja yllättävästä suunnasta! – Liechtenstein nappasi tasapelin Armenialta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat kärsi lauantaina 1-4 -tappion Bosnia-Hertsegovinalle Zenicassa EM-karsintojen seitsemännellä kierroksella.

Tappion myötä Bosnia nousi kahden pisteen päähän Huuhkajista, kun kolme karsintakierrosta on pelaamatta.

Lauantai-iltana katseet kohdistuivat Liechtensteiniin. Huuhkajien tiistainen vastustaja Armenia kohtasi vieraskentällä Liechtensteinin. Armenia oli ennen omaa otteluaan kolmen pisteen päässä Huuhkajista ja olisi noussut Markku Kanervan miehistön kanssa tasapisteisiin voittamalla Liechtensteinin, mutta toisin kävi.

Kamppailu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin ja Armenia sai ottelusta siten vain yhden pisteen nousten kahden pisteen päähän Huuhkajista. Ilman ykköstähteään Henrikh Mkhitarjania pelannut Armenia hallitsi ottelua luonnollisesti mielin määrin, mutta hyvät maalipaikat jäivät vähiin.

Huomionarvoista Liechtensteinin kannalta on se, että piskuinen maa nappasi jo toisessa peräkkäisessä EM-karsintaottelussa pisteitä. Edellisellä ottelukierroksella Liechtenstein pelasi vierastasapelin Kreikan kanssa.

Lohkon toisessa ottelussa Italia voitti Kreikan maalein 2-0. Italia varmisti EM-kisapaikkansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.