IL: Veikkausliigan tähtipelaaja aikoo harkita jatkoaan Suomen kentillä – kuullut huhun ison seuran kiinnostuksesta

© Kuva: Juha Tamminen

Tänään lauantaina Suomen mestaruudesta kotikentällään KuPSia vastaan pelaavan FC Interin hyökkääjä Filip Valencic on ollut yksi veikkausliigakauden ehdottomista valopilkuista.

Kauden 2017 parhaaksi pelaajaksi liigassa valittu slovenialainen on pelannut Interissä tällä kaudella lainasopimuksella norjalaisesta Stabäkista, jossa vastuu jäi pieneksi. Viime vuoden elokuuhun asti Valencic edusti HJK:ta ennen Norjan-siirtoa, mutta palasikin yllättäen nopeasti Suomeen tutun valmentajan, tällä kaudella valmennusvastuun Interissä ottaneen José Riveiron kautta.

Lauantain huikea ”finaaliottelu” saattaa olla 15 maalia tällä kaudella pyssyttäneelle Valencicille toistaiseksi viimeinen Suomessa. Hän kertoi Iltalehdelle, etteivät tulevaisuuden kuviot ole vielä tiedossa.

- Kaikki kysyvät tätä samaa asiaa. Ymmärrän tietenkin, että teidän on kysyttävä sitä. Se on miljoonan dollarin kysymys. Tällä hetkellä ei ole ihmistä, joka pystyy vastaamaan siihen, Valencic hymyili IL:n mukaan.

Hyökkäyspään kaikilla pelipaikoilla pelaamaan kykenevä 27-vuotias on omien sanojensa mukaan saanut tarjouksia isommista seuroista. Ei ole kuitenkaan poissuljettua, että Valencic jatkaisi uraansa Suomessa.

- Mitään konkreettista ei ole kuitenkaan vielä tullut. Jos minulla on mahdollisuus jäädä tänne, aion harkita asiaa vakavasti.

– Olen kuullut, että Brøndby on tehnyt tarjouksen minusta, mutta en ole varma, pitääkö se paikkansa. Kukaan ei halua kertoa minulle mitään! Valencic nauroi.

Brønbyn valmennus näki Valencicin tositoimissa kesällä, kun Inter kohtasi tanskalaisjätin Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Valencic odottaa tulevaisuutensa selviävän vasta kauden jälkeen. Kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa tammikuussa.

– Silloin alkaa sirkus, jolloin voi tapahtua todella paljon tai sitten ei mitään. En oikeasti tiedä, mitä odottaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.