Italia varmisti paikkansa ensi kesän EM-kisoihin – ”En usko, että olemme kaukana Euroopan kärjestä”

© Kuva: Getty Images

Italia varmisti paikkansa ensi kesän EM-kisoihin voittamalla Kreikan lauantai-iltana lukemin 2-0. Joukkueen maaleista vastasivat Jorginho sekä Federico Bernardeschi.

Italiaa ei selviytynyt viime kesän MM-kisoihin, joten kahden vuoden tauon jälkeen heidät nähdään taas arvokisoissa tulevana kesänä. Joukkueen päävalmentaja Roberto Mancini oli luonnollisesti iloinen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Nyt voimme nauttia tästä hetken, mutta emme ole voittaneet vielä mitään. Voimme olla todella tyytyväisiä suorituksestamme, kun peilaamme siihen, mikä lähtötilanteemme oli karsintoihin lähdettäessä, Mancini kertoi lehdistötilaisuudessa.

Italia on voittanut seitsemästä pelaamastaan EM-karsintaottelusta kaikki. Sen maaliero on huima 20-3. Mancini onkin ollut tyytyväinen joukkueen pelaamiseen.

– Meidän tulee olla iloisia, koska pelaamme hyvää jalkapalloa. Tottakai meidän pitää edelleen parantaa peliämme, mutta suunta on hyvä. En usko, että olemme kaukana Euroopan kärjestä, Mancini päättää.

Italialla on jäljellä karsinnoissa vielä kolme ottelua. Saapasmaa voi auttaa Suomen urakkaa kohti kisoja, sillä se kohtaa vielä Bosnia-Hertsegovinan.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.