Juventus ei antanut armoa Bayer Leverkusenille – Lukas Hradeckyn kommentit kiinnostivat mediaa

© Kuva: Getty Images

Suomalaisten edustama Bayer Leverkusen vieraili tiistai-iltana Torinossa Juventuksen vieraana. Juventus oli tyly isäntä, ja Lukas Hradecky sai kaivaa pallon kolmesti selkänsä takaa.

Leverkusen on aloittanut Mestarien liigan kahdella tappiolla. Avauskierroksella Leverkusen hävisi Lokomotiv Moskovalle kotonaan ja nyt Juventus murjoi saksalaisseuraa.

– Tällaisissa otteluissa näkyy, että meillä on vielä paljon parannettavaa. Emme ole tarpeeksi kliinisiä vielä voittaaksemme tällaisia otteluita, Hradecky kommentoi ottelun jälkeen medialle.

Leverkusen sinnitteli pelissä mukana, mutta Cristiano Ronaldon osuma 89. minuutilla viimeistään lopetti pyristelyt. Leverkusenin päävalmentaja Peter Bosz myönsi Juventuksen paremmuuden.

– Ansaitsimme lopulta tappion, vaikka 3-0-lukemat olivat isommat, mitä olisimme ansainneet. Näimme eron kokeneen joukkueen ja meidän välillä. Nyt meidän täytyy parantaa.

– Meidän pelaaminen oli täysin hallinnassa ensimmäisellä puoliajalla, mutta valitettavasti jouduimme takaa-ajajaksi, kun Juve teki maalin ensimmäisestä paikastaan. Toisella puoliajalla Juventus oli loistava, ja he ansaitsivat voiton, Bosz kommentoi.

Toinen Leverkusenin suomalaispelaaja, Joel Pohjanpalo, ei mahtunut joukkueen kokoonpanoon Torinossa.