Kaataako loukkaantumissuma Internazionalen? – päävalmentaja Antonio Conte pettynyt: ”Se on vaarallista”

© Kuva: Getty Images

Antonio Conten Internazionale jäi lauantaina tasapeliin Parman isäntänä.

Inter olisi noussut voitolla Serie A:n kärkeen, sillä Juventus jäi niin ikään tasapeliin Leccen vieraana Etelä-Italiassa.

Inter on kärsinyt viime aikoina varsin mittavista loukkaantumisongelmista. Muun muassa Alexis SánchezStefano SensiMatías Vecino ja Danilo D’Ambrosio ovat parhaillaan loukkaantuneena. Inter on joutunut pelaamaan viimeiset ottelut käytännössä samalla avauskokoonpanolla.

– En voi pyytää enempää näiltä pelaajilta, koska tämä oli meidän kolmas peli kuuteen päivään ja pelaamme käytännössä koko ajan samalla avauskokoonpanolla loukkaantumisten kanssa. En ole tyytyväinen tähän tilanteeseen.

– Esimerkiksi Kwadwo Asamoah kärsi polviongelmista ja Stefan de Vrij takareisivammasta. On vaikeaa pelata joka kolmas päivä, kun joukkue on viimeisillään. Pelaamme Bresciaa vastaan tiistaina ja meidän on jälleen pelattava samalla joukkueella neljättä kertaa peräkkäin, Conte puhisi.

Conte on joutunut peluuttamaan nuoria Alessandro Bastonia ja Sebastiano Espositoa loukkaantumissuman vuoksi.

– Olen huolissani, koska meidän on pelattava vielä neljä ottelua ennen seuraavaa maajoukkuetaukoa. Meidän on peluutettava nuoria pelaajia, kuten Bastonia ja Espositoa. Se on vaarallista, koska pakotamme heidät kentälle kesken kasvuprosessin.

Inter saattaa olla aktiivinen tammikuun siirtomarkkinoilla.

– Joudumme peluuttamaan jatkuvasti samoja pelaajia ja se nostaa loukkaantumisten riskiä. Serie A ja Mestarien liiga ovat vaativia kilpailuja. Inter on tärkeä seura, emmekä voi vain osallistua näihin kilpailuihin. Meidän on myös kilpailtava, Conte päätti.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.