KPV:n liigataipaleesta lyhyt: ”Ei jossiteltavaa” – kotisivujen otteluraportissa 12 sanaa

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

KPV:n visiitti jalkapallon Veikkausliigassa jäi tällä kertaa yhden kauden mittaiseksi. Se hävisi tilapäisellä kotikentällään Seinäjoella pelatun ratkaisevan karsintaottelun TPS:ää vastaan 0-3, ja koko otteluparin samoin numeroin (lue lisää). Sen myötä KPV:n tie vie jälleen takaisin Ykköseen.

Kapteeninnauhaa ratkaisupelissä kantanut Sebastian Mannström totesi Keskipohjanmaan haastattelussa olleensa vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen optimistinen.

– Vielä tauolla ajattelimme, että ilman muuta peli käännetään. Oli noustu ennenkin maalin tappioasemasta, Mannström sanoi Veikkausliigan kotisivujen mukaan.

Syystä tai toisesta KPV ei päässyt kauden ratkaisuvaiheessa parhaaseen iskuunsa.

– Ei päästy omalle tasolle varsinkaan tässä jälkimmäisessä ottelussa. Tilanteita ei pystytty kääntämään maaleiksi ja saatiin TPS näyttämään hyvältä. Meillä oli 180 minuuttia aikaa, eikä saatu tulosta. Ei ole mitään jossittelemista, Mannström totesi.

Samoilla linjoilla oli niin ikään Keskipohjanmaalle puhunut KPV:n valmentaja Jani Uotinen.

– Olin ensimmäiseen jaksoon ihan tyytyväinen. Sen lopussa vain puolustettiin huonosti ja Mika Ääritalo pääsi tekemään johtomaalin. Toisella jaksolla ei päästy peliin kiinni. Touhu meni pakottamiseksi. Kirivaihe katkesi sitten TPS:n toiseen maaliin, Uotinen harmitteli.

– Iso pettymys, kun ei pystytty tavoitteeseen. TPS oli näissä kahdessa pelissä meitä parempi, Uotinen myönsi.

Vaikka KPV ei kauden aikaisesta tiedottamisestaan muutenkaan minkäänlaisia palkintoja ansaitse (lue Juho Hirvosen näkökulma aiheesta), lyö se kauden tärkeimmän pelin ”otteluraportissaan” laudalta jo itsensäkin.

Julkaisemme KPV:n kotisivuilta löytyvän otteluraportin tässä kokonaisuudessaan. Siinä nimittäin sattuu olemaan tasan 12 sanaa. Tai jos oikein kilttejä ollaan ja lasketaan otsikko mukaan, niin sitten 15. Tässä siis KPV:n raportti ratkaisevasta karsintaottelusta.

TPS vahvempi liigakarsinnassa.

Vihreä tarina jatkuu ensi kaudella Ykkösessä. Yhdessä me tullaan takaisin entistä vahvempana.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!