Bayern München tavoitteli viime kesänä erittäin kiihkeästi riveihinsä Saksan maajoukkuelaituri Leroy Sanéa. Manchester City ei kuitenkaan 23-vuotiaasta kiiturista hevillä luopunut, ja lopullisesti kauppa kaatui, kun Sané koki vakavan polven ristisidevamman.

Mikäli Sanén toipuminen edistyy toivotulla tavalla, voi hän palata taas keväällä pelikentille. Ja tällöin Bayern München aikoo käynnistää jälleen uuden Sané-jahdin.

Sport Bildin mukaan Bayern on Sanén kanssa siinä määrin tosissaan, että sillä oli varaa kieltäytyä toisesta sille tarjotusta Manchester Cityn nuorukaisesta. Saksalaislehden mukaan City oli valmis luopumaan 22-vuotiaasta Gabriel Jesusista 100 miljoonan euron hintaan, mutta Bayern ei tarjoukseen tarttunut. Bundesliigamestari kun haluaa brasilialaishyökkääjän sijaan Sanén.

[readmore from=Sane-Leroy]

Sport Bild kertoo, että viime kesänä Manchester City olisi voinut myydä Sanén 150 miljoonan euron jättimäisellä siirtosummalla. Tätä Bayern ei ollut valmis maksamaan, mutta saksalaisseuran onneksi hinnan uskotaan ensi kesänä putoavan.

Sané ei ole toistaiseksi innostunut Cityn jatkosopimustarjouksista. Koska miehen sopimus päättyy kesällä 2021, olisi Cityn myytävä pelaaja ensi kesänä, jottei hän pääse livahtamaan Manchesterista ilmaiseksi.