Lähde: David Beckhamista tulossa Kylian Mbappén agentti – yksi seura hieroo käsiään yhteen

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin Kylian Mbappé on vakiinnuttanut paikkansa jalkapallon supertähtien joukossa vain 20 vuoden iästään huolimatta. Nuorukainen on toistaiseksi edustanut vain kotimaansa seuroja AS Monacoa ja PSG:tä, mutta seuraavan askeleen arvioidaan olevan siirto ulkomaille.

Oman aikansa supertähti David Beckham saattaa hyvinkin olla mukana toteuttamassa Mbappén seuraavaa askelta. Entinen huippupelaaja on perustanut Footwork Managment nimisen yhtiön, jonka kirjoille ranskalaishyökkääjän huhutaan siirtyvän. Tämä siis tarkoittaisi sitä, että Beckhamista tulisi Mbappén agentti. Tähän asti tehtävää on hoitanut Kylianin isä Wilfried Mbappé.

Espanjan pääkaupungissa spekulaatioita on seurattu tyytyväisenä. Mbappé on nimittäin ollut jo vuosia Real Madridin erittäin voimakkaan kiinnostuksen kohde. Beckhamin ensimmäinen seura kotimaansa ulkopuolella oli juurikin Real Madrid ja Santiago Bernabéulla arvioidaan, että kyseinen skenaario voisi auttaa Los Blancosia vuosia kestäneessä tavoittelussaan.