Lähteet: El Clásico pitäisi pelata ensi viikolla – siirtymässä melkein kahdella kuukaudella eteenpäin

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clásico pitäisi pelata Camp Noulla ensi viikon lauantaina 26. lokakuuta.

Barcelonassa on kuitenkin parhaillaan käynnissä valtavat mielenosoitukset, sillä Espanjan korkein oikeus tuomitsi maanantaina yhdeksän Katalonian poliittista johtajaa vankilaan 9-13 vuodeksi muun muassa kansankiihottamisen vuoksi.

Kaupunkiin on suunniteltu suurta mielenosoitusta ensi viikon lauantaiksi. Espanjan jalkapalloliitto ja La Liga eivät halua, että Clásicoa pelataan silloin Barcelonassa. La Liga ehdotti aluksi, että Clásico pelattaisiin Camp Noun sijasta Madridissa Santiago Bernabéulla. Seurat eivät suostuneet sarjan ehdotukseen.

Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on ottelun siirtäminen eteenpäin. Espanjalaislähteiden, kuten Marcan ja Copen mukaan todennäköisin uusi ajankohta kauden ensimmäiselle Clásicolle on keskiviikko 18. joulukuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.