Lähteet: El Clásico pitäisi pelata ensi viikolla – siirtymässä melkein kahdella kuukaudella eteenpäin

© Kuva: Getty Images
Real Sociedad testaa Real Madridin päivän kunnon! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clásico pitäisi pelata Camp Noulla ensi viikon lauantaina 26. lokakuuta.

Barcelonassa on kuitenkin parhaillaan käynnissä valtavat mielenosoitukset, sillä Espanjan korkein oikeus tuomitsi maanantaina yhdeksän Katalonian poliittista johtajaa vankilaan 9-13 vuodeksi muun muassa kansankiihottamisen vuoksi.

Kaupunkiin on suunniteltu suurta mielenosoitusta ensi viikon lauantaiksi. Espanjan jalkapalloliitto ja La Liga eivät halua, että Clásicoa pelataan silloin Barcelonassa. La Liga ehdotti aluksi, että Clásico pelattaisiin Camp Noun sijasta Madridissa Santiago Bernabéulla. Seurat eivät suostuneet sarjan ehdotukseen.

Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on ottelun siirtäminen eteenpäin. Espanjalaislähteiden, kuten Marcan ja Copen mukaan todennäköisin uusi ajankohta kauden ensimmäiselle Clásicolle on keskiviikko 18. joulukuuta.

Real Sociedad testaa Real Madridin päivän kunnon! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!