Liigakarsinnassa nähtiin harvinainen episodi – kokiko KPV oikeusmurhan?

© Kuva: Juha Tamminen

TPS ja KPV kohtasivat liigakarsinnan avausottelussa Turussa torstaina. Ottelu päättyi 0-0. Toinen, ja ratkaiseva osaottelu pelataan sunnuntaina.

Ottelun avausjakso oli tasaista vääntöä, mutta huippupaikkoja ei juurikaan nähty. Toisella jaksolla peli muuttui hieman avoimemmaksi, ja molemmilla joukkueilla oli paikat iskeä pallo maaliin. Maaleja ei kuitenkaan nähty.

Ottelun loppupuolella ottelun päätuomari Atte Jussila joutui jättämään pelin kesken. Mitä ilmeisemmin kyseessä oli jalkakramppi, ja tilalle tuli viimeisiksi hetkiksi neljäs tuomari Kalle Mäkinen.

Kamppailun lisäajalla kokkolalaisten Joni Mäkelä oli jo pääsemässä kasvokkain TPS-maalivahti Jere Koposen kanssa, mutta Mäkelä kaadettiin boksin sisällä. Kalle Mäkinen ei kuitenkaan vienyt palloa pilkulle, vaikka tilanne näytti selvältä rangaistuspotkulta.