Tiistaina Lukas Hradeckyn maali oli koskematon, kun hän torjui Huuhkajat 3-0-voittoon Armeniasta EM-karsintaottelussa. Perjantaina Hradecky joutui kuitenkin poimimaan pallon kolmesti verkostaan, kun hän palasi Bayer Leverkusenin tolppien väliin Saksan Bundesliigassa.

Leverkusen kärsi vieraskentällä 0-3-tappion Hradeckyn entiselle seuralle Eintracht Frankfurtille, jota hän edusti vuosina 2015-2018.

Hradecky ja kumppanit joutuivat takaa-ajoasemaan jo neljännellä minuutilla, kun Gonçalo Paciência ujutti pallon sisään läpiajonsa päätteeksi. Hradecky pääsi osittain vedon tielle, muttei kyennyt pysäyttämään sitä.

Seuraava takaisku odotti jo 17. minuutilla. Frankfurtille vihellettin rangaistuspotku, kun Paciêncian laukaus osui Leverkusenin topparin Aleksandar Dragovićin käteen. Paciência hoiti itse homman loppuun pilkulta.

Frankfurt iski vielä kertaalleen, 80. minuutilla. Kolossikärki Bas Dost rynni Leverkusenin puolustuksen läpi, mutta joutui laukomaan huonosta tasapainosta. Vastaan tullut Hradecky osui taas hieman palloon, mutta peliväline vieri hänen jalkojensa välistä verkkoon.

Eintracht Frankfurt nousi tuloksen myötä sarjataulukossa yhden pykälän Bayer Leverkusenin yläpuolelle, seitsemännelle sijalle. Joukkueet erottaa vain maaliero. Bundesliigan muut kahdeksannen kierroksen ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina.

Hradeckyn maajoukkuekaveri, hyökkääjä Joel Pohjanpalo, oli Leverkusenin vaihtopenkillä.