© Kuva:

Lunasta 50€ ilmainen liveveto Mestarien liigaan!

Eurosarjojen palattua tauolta myös Mestarien liiga palaa ohjelmaan tällä viikolla. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan täysi lohkovaiheen kierros.

Peliyhtiö Betsson haluaa juhlistaa tätä, sillä uudet asiakkaat saavat 50 euron ilmaisen livevedon viikon Mestarien Liigan peleihin!

Lunasta Betssonin tarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat heti 50€ ilmaisen livevedon viikon Mestarien liigan peleihin.

Lisäksi Mestarien liigan pelien aikana sinua odottaa 10 ilmaiskierrosta Football Champions Cup -kolikkopelissä!

Mestarien liigan lohkovaihetta on pelattu nyt kaksi kierrosta ja tilanne on juuri nyt mielenkiintoisimmillaan: kaikilla joukkueilla on vielä saumat jatkopeleihin. Joka tapauksessa ensimmäisissä otteluissa on jo haettu asemia ja joukkueiden syysvireestä on saatu kuva.

Mestarien Liiga on jalkapalloviihteen kermaa ja livevedoilla nostat jännityksen vielä korkeampiin sfääreihin, joten kannattaa tarttua tähän tarjoukseen viipymättä!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 21.10. 11:30 CET – 23.10. 22:45 CEST uusille Suomessa asuville asiakkaille, jotka avaavat pelitilin kampanja-aikana. Tämän tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja Betssonin normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Tee vähintään 10 € talletus kampanja-aikana. Skrill ja Neteller -talletukset eivät oikeuta tähän tarjoukseen. Ilmainen liveveto on voimassa keskiviikkoon 23.10. Mestarien liigan live-kohteiden sulkeutumiseen asti.