Manchester Unitedilla on ollut viime aikoina useita ongelmia korjattavanaan ja tästä tuorein merkki oli torstain esitys Eurooppa-liigassa AZ Alkmaaria vastaan. Jokaisella saa olla omat mielipiteet ongelmien aiheista ja suuruuksista, mutta joissain tapauksissa tilastot eivät valehtele. Tällä kertaa tilastot tuovat esiin Ole Gunnar Solskjaerin ryhmän erikoistilanneongelmat.

The Athleticin esiin nostaman tilaston mukaan Manchester United ei ole onnistunut tekemään maalia kulmapotkusta tai vapaapotkusta, jota ei ole lauottu suoraan, 218 päivään eli yli seitsemään kuukauteen.

Alla olevasta twiitistä näkyy muiden joukkueiden vastaava tilasto. Kun listalta poistetaan United ja lasketaan valioliigajoukkueiden keskiarvo, on heidän edellisestä kyseisen tyylisestä erikoistilannemaalista 60,2 päivää.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
No team in the top flight has waited so long to score from a set-piece.

#MUFC need to take advantage of new signing Harry Maguire's abilities | @lauriewhitwell

theathletic.com/1261615/?sourc…
The number of days since each Premier League club has scored from a corner or indirect free-kick.

2️⃣1️⃣8️⃣ and counting for #MUFC...

Torstaina Unitedille ei tullut useita mahdollisuuksia parantaa kyseistä tilastoa, sillä se onnistui saamaan vain yhden kulmapotkun. Joukkue voi yrittää parantaa lukemaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun se kohtaa Newcastlen vieraskentällä.