Man Unitedin edellisestä erikoistilannemaalista jo yli 200 päivää – vertaa lukemaa muihin valioliigajoukkueisiin

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedilla on ollut viime aikoina useita ongelmia korjattavanaan ja tästä tuorein merkki oli torstain esitys Eurooppa-liigassa AZ Alkmaaria vastaan. Jokaisella saa olla omat mielipiteet ongelmien aiheista ja suuruuksista, mutta joissain tapauksissa tilastot eivät valehtele. Tällä kertaa tilastot tuovat esiin Ole Gunnar Solskjaerin ryhmän erikoistilanneongelmat.

The Athleticin esiin nostaman tilaston mukaan Manchester United ei ole onnistunut tekemään maalia kulmapotkusta tai vapaapotkusta, jota ei ole lauottu suoraan, 218 päivään eli yli seitsemään kuukauteen.

Alla olevasta twiitistä näkyy muiden joukkueiden vastaava tilasto. Kun listalta poistetaan United ja lasketaan valioliigajoukkueiden keskiarvo, on heidän edellisestä kyseisen tyylisestä erikoistilannemaalista 60,2 päivää.

Torstaina Unitedille ei tullut useita mahdollisuuksia parantaa kyseistä tilastoa, sillä se onnistui saamaan vain yhden kulmapotkun. Joukkue voi yrittää parantaa lukemaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun se kohtaa Newcastlen vieraskentällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.