Manchester United eteni keskiviikkona Englannin liigacupissa puolivälieriin voittamalla Chelsean vieraissa maalein 2-1. Manchester Unitedin suuri sankari oli 22-vuotias Marcus Rashford, joka sai pelikaveriltaan Victor Lindelöfiltä hauskan kehun Twitterissä.

Rahsford oli keskiviikkona erikoistilanteiden spesialisti. Avausmaalin Rashford teki rangaistuspotkusta. Viikonloppuna englantilaishyökkääjä missasi oman pilkkunsa Norwichia vastaan, joten onnistuminen teki varmasti itseluottamukselle hyvää.

Voittomaali olikin sitten upeaa katseltavaa. Rashford laukoi vapaapotkun yli 35 metristä hurjan kovalla yläkierteisellä laukauksella vasempaan yläkulmaan, kas näin. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Manchester United

@ManUtd
I mean... it's just ridiculous really, isn't it? 🤯

#MUFC @MarcusRashford

Laukaus muistutti kieltämättä entisen United-tähden Cristiano Ronaldon vapaapotkuja parhaimpina päivinään Manchesterissa. Ronaldon vapaapotkut tuottivat tuhoa Valioliigan kentillä, vaikkakin nykyään osumatarkkuus on ollut huomattavasti heikompaa.

Saman pani merkille myös United-toppari Lindelöf, joka kehaisi Rahfordia Twitterissä osuvalla kuvasarjalla.

– Olen ihan varmasti nähnyt tuon jossain ennenkin… Lindelöf kirjoitti Twitterissä.

Katso Lindelöfin twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Victor Lindelöf

@vlindelof
Sure I’ve seen that somewhere before... 🚀

Myös Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær näki saman kuin Lindelöf ja kehui suojattiaan.

– Se oli todella ”cristianomainen”. Pojalla on rautaiset hermot. Hän ampui pilkun ongelmitta ja sitten vielä vapaapotkun tuolla tavalla ja voitti meille pelin. Fantastista!