Eurooppa-liigan ottelu luxemburgilaisen Dudelangen ja azerbaidzhanilaisen FK Karabakhin välillä on jouduttu toistaiseksi keskeyttämään. Ottelun keskeytykseen johti poliittinen provokaatio, joka sai vierasjoukkueen pelaajat raivon partaalle.

Ottelun 35. minuutilla pelikentän keskiympyrän ylle lennätettiin drone, josta roikkui Artsakhin tasavallan lippu. Kiistelty Artsakhin maakunta on lähinnä armenialaisten asuttama, mutta se kuuluu virallisesti Azerbaidzhaniin. Alue tunnettiin aiemmin nimellä Vuoristo-Karabah.

Armenian ja Azerbaidzhanin välit eivät tunnetusti ole parhaat mahdolliset, ja temppu saikin Karabakhin pelaajien sapen kiehumaan. Vieraiden pelaajat yrittivät pudottaa dronen pallon avulla ja peli jouduttiin lopulta viheltämään poikki.

Karabakh johti peliä keskeytyshetkellä 2-0. Peliä päästiin kuitenkin jatkamaan noin 15 minuutin viivästyksen jälkeen.