Näin Huuhkajien ainokaisen viimeistellyt Joel Pohjanpalo kommentoi murskatappiota Viasatille

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi hävisi lauantai-iltana Zenicassa Bosnia-Hertsegovinalle rumasti lukemin 1-4. Suomen valopilkku oli Joel Pohjanpalon paluu pelikentille.

Pohjanpalo oli nilkan telaluuvamman takia yli puolitoista vuotta sivussa peleistä. Pitkä kuntoutus on ollut miehelle todella raskasta aikaa. Nyt Pohjanpalo on kuitenkin kunnossa, ja mies sai ensimmäiset minuuttinsa virallisessa pelissä pitkään aikaan, kun hän tuli Bosniaa vastaan toiselle puoliajalle vaihdosta kentälle.

Pohjanpalo osui myös heti paluuottelussaan, kun hän 79. minuutilla laukoi pallon boksin sisällä yläriman kautta voimalla maaliin. Sitä ennen Pohjanpalolla oli jo yksi paikka, jossa laukaus suuntautui vähän vasemmalta ohi.

– Kahdeksan kuukautta ilman pelejä, heti suoraan maajoukkueeseen ja sitten maali. Jotain on tehty oikein. Ihan kiva oli pelata, mutta ei tässä kovin tyytyväinen voi olla, Pohjanpalo kertoi Viasatin lähetyksessä ottelun jälkeen.

Suomen puolustaminen oli lauantai-iltana heikkoa. Pohjanpalon mukaan tasoero oli suuri.

– Piti satsata enemmän hyökkäykseen (toisella puoliajalla). Bosnia kontrolloi peliä hyvin, ja he saivat nopeasti sen kolmannen maalin. Tasoero oli iso. Paljon pitää tehdä, jos tuolla tasolla halutaan pelata. Nyt täytyy keskittyä Armenia-peliin. Mitään ei ole hävitty, Pohjanpalo muistutti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.