Napoli haaveilee Zlatan Ibrahimovićista – hankinnasta keskusteltu, Zlatan kommentoi: ”San Paolo olisi loppuunmyyty joka viikko”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovićin sopimus MLS:n Los Angeles Galaxyn kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Ruotsalaistähti on nyt 38-vuotias, mutta uskoo edelleen omien sanojensa mukaan pystyvänsä tekemään 20 maalia kovissa sarjoissa.

Serie A -seura Napoli on kiinnostunut hankkimaan hyökkääjän itselleen. Seurapomo Aurelio de Laurentiis kertoi Sky Sportsille, että Ibrahimovićin hankkiminen Napoliin on enemmän kuin unelma ja että Napoli yrittää päästä sopimukseen supertähden kanssa.

− Hän (Ibrahimović) on ystävä, tapasin hänet Los Angelesissa ihan tavallisissa merkeissä, koska olimme samassa hotellissa. Kutsuin hänet ja hänen perheensä syömään ja meillä oli mahtavaa, de Laurentiis sanoi.

Ibrahimović on todennut, että Italia on hänelle kuin toinen koti. Siirto tuttuun Italian pääsarjaan on siksi kiinnostava vaihtoehto. De Laurentiisille tämä sopisi erinomaisesti.

− Toivoisin näkeväni hänet Napolin väreissä, se on enemmän kuin ehdotus ja riippuu hänestä. Asiasta on puhuttu nyt muutamia kuukausia.

Ibrahimović sanoi La Gazzetta dello Sportille, että peliura jatkuu, jos hän pääsee sopivaan ympäristöön. Pelihaluja on kuin pikkupojalla, mutta vain erityislaatuiset vaihtoehdot kiinnostavat.

Hyökkääjä jatkoi, että Diego Maradonasta tehty dokumentti inspiroi häntä. Ibrahimovićin mielestä olisi hienoa seurata argentiinalaislegendan jalanjäljissä. Napolissa kiehtoo lisäksi mahdollisuus voittaa palkintoja.

− En sano, että olisin menossa sinne, sillä lopullinen päätös riippuu niin monista asioista. Mutta minun ansiostani San Paolo olisi loppuunmyyty joka viikko, ruotsalainen sanoi tyypilliseen tapaansa.

Ibrahimović kehui myös Napolin päävalmentaja Carlo Ancelottia yhdeksi jalkapallon suurhahmoista. Ancelotti oli mielissään ottamassa Ibrahimovićia Napoliin lauantain Hellas Verona -voiton jälkeen.

− Soitan hänelle tänään ja kerron, että odotamme häntä, Ancelotti iloitsi.

Lähde: Sky Sports