Salzburgin ja Norjan 19-vuotias hyökkääjä Erling Braut Håland on ollut tällä kaudella ikäisekseen järkyttävän hyvä. Tuorein osoitus nuorukaisen valtavasta potentiaalista nähtiin keskiviikkona Napolia vastaan, kun hän onnistui viimeistelemään joukkueensa molemmat maalit.

Näiden osumien myötä Hålandista tuli Mestarien liigan historian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään kuusi maalia ensimmäiseen kolmeen otteluunsa.

OptaJoe

@OptaJoe
6 - Erling Haaland is the first ever player to score as many as six goals in his first three Champions League appearances. Phenomenal.

Kyseessä ei todellakaan ole niin sanottu parin pelin ihme, sillä Hålandin maalimäärät vakuuttavat pidemmälläkin aikavälillä.

Moni kuuli Hålandista ensimmäisen kerran, kun hän iski alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa yhdeksän maalia Hondurasia vastaan. Tällä kaudella hän on iskenyt Salzburgille kaikki kilpailut mukaan lukien 20 maalia vain 13 otteluun.

Lienee selvää, että suurseurat tulevat käymään nuorukaisesta todella kovaa kilpailua joko tammikuun tai ensi kesän siirtoikkunan auettua.