Petteri Forsell paljasti, kuka tuhosi Markku Kanervan lippalakin

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomi on juuri nyt lähempänä historiallista jalkapallon miesten arvokisapaikkaa kuin koskaan ennen. Koska Huuhkajat kaatoi Turussa Armenian 3-0 ja Kreikka kukisti kotikentällään Bosnia ja Hertsegovinan 2-1, riittää Suomelle kisapaikan varmistamiseksi voitto Liechtensteinista Helsingissä 15. marraskuuta.

Huuhkajien leirissä ollaan ymmärrettävästi oltu erittäin hyväntuulisia. Riemua on revitty myös valmentaja Markku Kanervan lippalakista, joka ei tosin kauaa pysynyt edustuskunnossa. ”Muotipoliisi iski”, ja Riven toivotaan löytävän marraskuulle uuden, lämpimämmän päähineen.

Suomen vaihtopenkillä Armenia-peliä seurannut Petteri Forsell tuli paljastaneeksi Twitterissä, kuka Kanervan lippikselle aiheutti niinkin karmean kohtalon. Jäljet johtavat mitä ilmeisimmin valmennusryhmään kuuluvaan Mika ”Nure” Nurmelaan.

HJK:ssa pelaava Forsell postasi myös toisen hyvän mielen twiitin. Hän nimittäin vastasi kahdeksanvuotiaan Jonnin toiveeseen päästä vetelemään kanssaan, koska pojalla on Forsellin kanssa ”samanlainen pelityyli”. Ilmeisesti Huuhkajien taituri otti haasteen vastaan, kunhan vain tekonurmi sijaitsee sopivalla suunnalla ja etäisyydellä.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!