Roman Eremenko mahtavassa vireessä Rostovin voitossa

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

32-vuotias Roman Eremenko oli avainroolissa, kun Rostov kaatoi Venäjän Valioliigan 14. kierroksen ottelussa Sotshin maalein 2-0. Eremenko viimeisteli ottelun molemmat maalit. Osumat syntyivät 41. ja 79. peliminuutilla.

Eremenkon tehosaldo tämän kauden sarjapeleistä on nyt neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä. Viritteillä on pienimuotoinen maaliputki, sillä kauden toisen osumansa suomalainen teki tasan viikko sitten.

Eremenkon tehot riittävät sarjan tehotilastossa jaetulle kahdeksannelle sijalle, eikä neljäs sijakaan ole kuin maalin päässä. Kauempana edessä ovat kymmenen maalia tehneet Alexander Sobolev (Krylja Sovjetov) ja seuratoveri Eldor Shomurodov (Rostov) sekä kahdeksan maalin Artem Dzuyba (Zenit).

Rostov nousi voittonsa myötä sarjassa kolmanneksi, tasapisteissä edellä olevien Zenitin ja Moskovan Lokomotivin kanssa. Zenit ja Lokomotiv ovat kuitenkin pelanneet ottelun vähemmän – aivan kuten Rostovin tänään ohittamat Krasnodar ja TsSKA Moskovakin.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS