© Kuva: Getty Images

Sheffield United – Arsenal: Kotimenestys Bladesin kompastuskivi?

Valioliiga
Sheffield United – Arsenal
Maanantai 21.10. klo 22:00

Maanantaina paketoidaan myös Valioliigan kierros. Sarjanousija Sheffield United haastaa kotonaan Arsenalin. Sheffieldiläisjoukkueelta ei odotettu nousukaudelta ihmeitä, mutta se on yllättänyt kaikki taistelevalla otteellaan ja toimivalla pelitavallaan. Vähämaalisuudestaan huolimatta se ei ole mikään puhdas peruuttelijaporukka. Arsenal on äitynyt hyvään menoon ja taistelee kaikin voimin Top 4 -sijoituksesta Valioliigassa.

Sheffield United on osoittanut olevansa oikeassa sarjassa. Se on tällä kaudella jo pitänyt Liverpoolia tiukoilla ja hakenut vieraspisteen Chelsealta. Chris Wilderin suojattien heikkous on tällä kaudella ollut kotimenestys – takana on jo kolme perättäistä kotitappiota. Maanantaina Blades ei ehkä pääse täysin ihannekokoonpanollaan liikkeelle, sillä useamman soturin pelikunto tarkastetaan ennen peliä.

Arsenal on siis pärjännyt hyvin, vaikka isossa kuvassa joukkueen puolustus voisi toimia paremminkin. Gunners puolestaan on nojannut loistavaan kotimenestykseensä – vieraissa meininki ei ole ollut yhtä kliinistä. Joka tapauksessa Unai Emery on saanut homman toimimaan vähintään tyydyttävästi. Emery saattaa tähän peliin saada kentälle asti Alexandre Lacazetten, joka on ollut poissa syyskuun alusta lähtien.

Lyö vetoa ottelusta:

Sheffield United on taisteleva joukkue ja haastaa kovasti asiantuntijoiden ennakkoarvioita, mutta Arsenal on vieraissakin luonnollisesti iso suosikki. Otan kevyen suosituksen vierasvoiton suuntaan: Arsenal voittaa ottelun kertoimella 1,92.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.