Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut vuoden 2020 kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jesse Östin kanssa. Seura kertoo sivuillaan, että diilissä on lisäksi sovittuna ehdot jatkolle kaudesta 2021.

194-senttinen ja 28-vuotias Öst on pelannut urallaan SJK:n lisäksi Pietarsaaren Jarossa ja ruotsalaisessa Degerforsissa. Hän siirtyi SJK:n paitaan Degerforsista kaudella 2018.

Tällä hetkellä Öst toimii SJK:n ykkösmaalivahtina, kun virolaiskonkari Mihkel Aksalu on loppukauden sivussa. Öst on pelannut tällä kaudella 11 sarjapelissä.

– Olen iloinen, että jatkan SJK:ssa. Jo kahden viimekauden aikana SJK:sta on tullut minulle todella tärkeä. Seura, fanit sekä kaupunki ovat jo nyt lähellä sydäntäni. Kivaa jatkaa tutussa ympäristössä ja toivon että seuraava kausi menee paremmin, Öst iloitsi SJK:n sivuilla.

”Kerhon” maalivahtivalmentaja Luis Fernando on mielissään Östin jatkosta.

– Jesse Öst on huippumaalivahti ja huipputyyppi ihmisenä. Hänellä on korkea työmoraali ja hän on aina valmis tekemään töitä joukkueen eteen. Hän harjoittelee kovaa joka päivä, eikä koskaan valita treenimääristä tai valittele mitään pikkukipuja. Siten hän on mielestäni hyvä esimerkki kaikille ja hänen asenne treeneihin sekä peleihin on erittäin hyvä, Fernando kehui.