© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Armenia: Huuhkajat takaisin voittojen tielle?

EM-karsinnat
Suomi – Armenia
Tiistai 15.10. klo 19:00

Suomen osalta EM-karsinnat jatkuvat tiistaina. Huuhkajien pääsy ensi kesän EM-kisoihin on Bosnia-tappiosta huolimatta yhä omissa käsissä. Lauantain ottelu oli kuitenkin huolestuttavan heikko, joten tiistaina otteiden pitäisi parantua selkeästi. Armenia on näihin karsintoihin nostanut tasoaan selvästi, joten sen yli ei kävellä tuosta vain.

Bosnia-tappion voi siis unohtaa mahdollisimman nopeasti. Markku Kanervan suojatit olivat heti alusta asti pulassa aggressiivisesti hyökänneiden isäntien kynsissä. Tasoero oli jopa huolestuttavan selkeä. Lisää jobinpostia Kanervalle tuli Paulus Arajuuren polvivammasta – mies on todennäköisesti tiistain ottelusta poissa. Tiistaina koko ottelun asetelma on täysin erilainen, sillä odotettavasti Armenia tulee kehiin passiivisella puolustustaktiikalla.

Suomen kannalta lauantain iloisin asia oli Armenian jääminen 1-1 tasapeliin piskuisen Liechtensteinin vieraana. Armenialaiset hallitsivat ottelua selkeästi, mutta niin vain isännät tulivat toisella jaksolla tasoihin ja nämä asetelmat säilyivät loppuun asti. Kaikella todennäköisyydellä joukkueen tähtipelaaja Henrikh Mkhitaryan ei ole käytettävissä tässäkään ottelussa loukkaantumisen takia. Tämä on luonnollisesti Huuhkajille hyvä uutinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan ottelusta melko vähämaalista taistelua, jossa Suomi pitää enemmän palloa. Armenia ei ole häävi vierailija, joten odotan Huuhkajilta hyvää tulosta ja askelta lähemmäs kisoja. Otan rohkean vetosuosituksen siitä, että Huuhkajat sekä johtavat ottelua puoliajalla että voittavat koko ottelun. Vetosuositus on Puoliaika / lopputulos 1/1 kertoimella 2,50.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.