Teemu Pukki aikoo nostaa tiistaina tasoaan Bosnia-ottelusta: ”Ei se kovin hyvin mennyt”

© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukki ei ollut tyytyväinen Huuhkajien viime lauantain esitykseen Bosnia-Hertsegovinaa vastaan EM-karsinnoissa. Hän kertoo, että rökäletappio unohdettiin porukalla kuitenkin nopeasti.

– Muutama korttirinki ja höpistiin muista asioista. Klippejä katsottiin, mitä tehtiin huonosti. Kaikki katseet ovat nyt kuitenkin Armenia-pelissä, Pukki linjasi SuomiFutis-sivustolle.

Hän aikoo pelata tiistaina Armeniaa vastaan henkilökohtaisella tasolla paremmin kuin Bosnia-ottelussa.

– Itsellä tuli menetyksiä ja huonoja ratkaisuja. Pitää olla nyt varmempi pallon kanssa. En saanut yhtään maalipaikkaa, niin ei se kovin hyvin mennyt. Luomme kotikentällä nyt varmasti enemmän paikkoja.

– Ei olla puhuttu mistään kasvojen pesusta, mutta kaikki tietävät tuollaisen pelin jälkeen itsestään, että jokaisen on nostettava tasoaan pelillisesti, maalitykki painottaa.

Huuhkajien tehot eivät ole pelkästään Pukin harteilla. Maalintekovastuussa apua tuo varmasti Joel Pohjanpalo, joka onnistui Bosniaa vastaan heti paluuottelussaan pitkän loukkaantumisen jälkeen.

– Jollen kanssa on kiva pelata. Hän tuli pitkän tauon jälkeen hyvällä ryminällä sisään. Maali varmasti jeesasi henkisesti tosi paljon.

– Omasta mielestämme täydennämme hyvin toisiamme. Jolle on vähän kovempiotteisempi ja vie pääpalloja, joita minä en hirveästi voita, Pukki pohtii.

Pukki odottaa tiistai-illan ottelusta täyttä kolmea pistettä Huuhkajien EM-kisaprojektiin. Hän ei silti aliarvioi Armenian joukkuetta.

– Viime Armenia-pelin jälkeen oli fiilis, että oli vaikea peli ja puhuimme, että siellä tulee moni häviämään. Heillä on paljon hyviä jätkiä.

– Jos kisoihin haluaa, niin tämä on sellainen peli, jota pitää lähteä ehdottomasti voittamaan, Pukki summaa.

Suomi-Armenia alkaa tiistaina klo 19.00. Ottelu on nähtävissä Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafreessä.

Jesse Happonen, Turku


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.