Teemu Pukki koki City-voiton jopa valioliiganousua kovempana suorituksena: ”Askel ylöspäin siitä”

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjan maalikuningas Teemu Pukki arvottaa syyskuussa tulleen Manchester City -voiton jopa valioliiganousun edelle.

Norwich juhli viime keväänä Mestaruussarjan voittoa ja nousua Valioliigaan Pukin johdolla. Viime kuussa joukkue shokeerasi kaatamalla Valioliigan hallitsevan mestarin Carrow Roadilla.

– Se oli yksi parhaista peleistä, missä olen pelannut. Tunnelma oli viime vuonna uskomaton, kun olimme nousemassa, mutta se (Man City -voitto) oli askel ylöspäin siitä, Pukki sanoi BBC:lle.

– Pelasimme omaa peliämme maailman parasta joukkuetta vastaan. En ole varma, että uskoimmeko ennen peliä pystyvämme voittamaan Cityn. Mutta kun peli alkoi, huomasimme, että meillä on mahdollisuus saada tästä oikeasti jotain irti.

Tuon voiton jälkeen Norwich on hävinnyt Crystal Palacelle ja Burnleylle. Joukkue ei ole myöskään onnistunut kertaakaan maalinteossa Valioliigassa City-ottelun jälkeen.

– Toisena päivänä voitat Man Cityn ja seuraavalla viikolla häviät Burnleylle vieraissa. Nuo ovat sellaisia pelejä, joita meidän on voitettava, jos haluamme pärjätä tällä kaudella.

Norwich kohtaa tänään lauantaina toisen sarjanousijan Aston Villan kotonaan kello 17.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.