© Kuva:

Teemu Pukki tekee avausmaalin lauantaina – saat kertoimen 100,00

Lauantaina Huuhkajat pelaavat huipputärkeän ottelun vieraissa Bosnia & Hertsegovinaa vastaan. Jos Teemu Pukki tekee ottelun ensimmäisen maalin, saat kertoimen 100,00.

Tarjous on voimassa peliyhtiö Betssonin uusille asiakkaille. Kun isket kohteeseen 1 euron panoksella kiinni, voit tienata 100 euroa. Voitto maksetaan bonusrahana. Vedon osumiseen tarvitset siis vain sen, että Pukki maalaa ensimmäisenä pelissä ja jättikerroin osuu!

Tarjous on uskomaton ja se on voimassa matsin alkamiseen asti. Alapuolelta löydät tarkat ohjeet, miten lyöt Pukin maalilla rahoiksi.

Lunasta jättikerroin 100,00 Pukin avausmaalille näin:

  1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö vähintään 1€ veto Pukin avausmaalin puolesta.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Betssonin uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen lauantaita klo 19:00. Saat Pukin tehdessä ottelun ensimmäisen maalin 100 euroa bonusrahaa maanantaina 14.9. klo 18:00 CEST mennessä. Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 300 euroa.

Pukki tekee maalin vastahyökkäyksen seurauksena?

Lohkokakkosena olevan Suomen osakkeet paranisivat entisestään, jos vierasottelusta pystyttäisiin kairaamaan vähintään yksi piste. Markku Kanerva osaa järjestää Huuhkajien ryhmityksen niin, ettei laadukas isäntäjoukkue pääse ainakaan helpolla maalintekoon.

Odotettavissa on, että Huuhkajien taktiikkana tiiviin puolustuksen lisäksi on turvautua teräviin vastahyökkäyksiin. Niissä, jos missä on tähtihyökkääjämme Teemu Pukki omimmillaan. Pukin oikea-aikaiset nousut puolustuksen selustaan ovat tulleet tutuksi niin maaotteluissa kuin Valioliigassakin. Aivan viime aikoina verkko ei ole heilunut, mutta on vain ajan kysymys, milloin kotkalaislähtöinen ihmemies antaa suomalaisille jalkapallofaneille lisää aihetta riemuun.

Lauantain ottelu on jo lähtökohdiltaan todella jännittävä. Peliyhtiö Betsson haluaa viedä jännityksen vielä seuraavalle tasolle: se tarjoaa kertoimen 100,00 sille, että Teemu Pukki tekee ensimmäisen maalin lauantain ottelussa. Normaalistihan tämän tapahtuman kerroin ei olisi samalla seinälläkään, mutta kyseessä on erikoistarjous uusille asiakkaille.