Walesille karmea takaisku ennen tärkeää EM-karsintaottelua Slovakiaa vastaan

© Kuva: Getty Images

Wales joutuu lähtemään torstain EM-karsintaotteluunsa ilman Juventuksen keskikenttäpelaajaa Aaron Ramseyta, uutisoi BBC. Wales kohtaa vieraskentällä Slovakian.

Ramsey ei matkustanut joukkueen mukana Slovakiaan. Walesin päävalmentaja Ryan Giggs on toiveikas, että Ramsey pystyisi pelaamaan sunnuntaina. Wales kohtaa silloin karsintaottelussa kotikentällään Kroatian.

– Hän (Ramsey) tunsi hieman kireyttä lähentäjälihaksessaan. Hän harjoitteli tänään (keskiviikko) ja olemme toiveikkaita, että hän pystyy pelaamaan sunnuntaina. Hän harjoittelee fysioterapeutin kanssa seuraavat päivät, Giggs kertoi.

Ramsey on pelannut urallaan 58 maaottelua Walesin paidassa. Näissä peleissä hän on pystynyt iskemään 14 maalia. Ramsey ei ole vielä pystynyt pelaamaan yhdessäkään ottelussa näissä karsinnoissa.

Wales pelaa parhaillaan käynnissä olevissa EM-karsinnoissa E-lohkossa. Joukkue taistelee tiukasti pääsystä lopputurnaukseen. Se on lohkossa neljäntenä kuudella pisteellään, mutta on pelannut edellä olevia joukkueita yhden pelin vähemmän. Kroatialla pisteitä on 10, Slovakialla ja Unkarilla puolestaan 9.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.