Antonio Conte antoi pelaajilleen seksineuvontaa – ”Mieluiten oman vaimon kanssa”

© Kuva: Getty Images

Internazionalella on kulkenut syksyn aikana mainiosti uuden valmentajansa Antonio Conten johdolla. Se on Serie A:ssa kakkosena vain pisteen sarjakärki Juventuksen takana, eikä jatkopaikka Mestarien liigassakaan ole vielä poissuljettu, haastavasta lohkosta huolimatta.

Conten palkkaus on siis osoittautunut Inter-johdolta hyväksi vedoksi. Viikonloppuna mediassa sen sijaan puhuttivat lähinnä Conten pelaajistolleen antamat erikoiset seksineuvot.

50-vuotias Conte kertoi L’Équipen haastattelussa, että hän on kehottanut pelaajiaan harrastamaan seksiä maltillisesti ja ilman suurempia ponnisteluja kauden aikana. Peliruuhkan keskellä energia on säästettävä kentän puolelle.

– Kehotan pelaajiani harrastamaan seksiä kauden aikana vain lyhyiden hetkien ajan ja mahdollisimman pienellä ponnistuksella. Heidän tulisi käyttää asentoja, joissa he ovat partnerinsa alla, Conte ilmoitti.

– Ja mieluiten omien vaimojensa kanssa. Muiden kanssa heillä on enemmän näytettävää.

Interin argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martínezin haastattelu sai nauramaan, mutta hän myönsi silti Conten olevan myös oikeassa.

– Kyllä, nauroin niille kommenteille. Meidän täytyy jatkaa kovaa treenaamista. Kotona ollessamme meidän pitääkin sitten levätä… aivan kuten Conte sanoi, Martínez totesi hymyssä suin DAZN:lle.

Lähteet: Bleacher Report ja Goal


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.