Valioliiga
Crystal Palace – Leicester
Sunnuntai 03.11. klo 16:00

Sunnuntain nostona Valioliigasta otetaan Crystal Palacen ja Leicesterin välisestä ottelusta. Leicester paistattelee edelleen viime viikonlopun murskavoiton loisteessa, mutta Crystal Palace etenee hissukseen, omalla tyylillään ilman suuria otsikoita. Kaikessa hiljaisuudessa se on tukevasti top kympissä, omaa kärsivällistä suunnitelmaansa toteuttaen. Palace on osoittautunut monelle joukkueelle vaikeaksi vastukseksi varsinkin kotonaan.

Ainoastaan Manchester City on hakenut tällä kaudella täydet kolme pistettä Selhurst Parkilta. Roy Hodgson on kokenut kettu ja mies osaa kyllä järjestellä rivit vahvempiaan vastaan. Hodgsonin jalkapallo ei ole kaikkein iloisinta, mutta tehokasta se on. Viikko sitten vieraspelissä Arsenal näytti menevän menojaan, mutta Palace osoitti sitkeyttä ja nousi hienoon tasapeliin. Kokoonpanopuolelle ei ole odotettavissa merkittäviä muutoksia.

Leicester pelasi viikolla liigacupia Burtonia vastaan ja meni jatkoon voimakkaasti kierrätetyllä kokoonpanolla. Brendan Rodgersin suojatit ovat pelanneet vahvan kauden ja Southamptonin murskaaminen on vain näkyvin osa sitä. Viidestä viime ottelusta Leicesterillä on neljä voittoa – ainoastaan Liverpool osoittautui liian vahvaksi. Isäntien tavoin myös Kettujen terveystilanne on vakaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Palacelta ei ole odotettavissa samanlaisia lahjoja kuin Southamptonilta, joten lähtökohtaisesti ottelua voi luonnehtia tasaiseksi – tosin kyllä Leicester pikkusuosikki vieraissakin on. Vetomarkkinoilla Leicester on asetettu sitkeitä isäntiä vastaan liian isoksi suosikiksi, joten menen markkinoita vastaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Crystal Palace +0.5 kertoimella 1,75.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO