Espanjalaismedia: Ole Gunnar Solskjær kyllästyi Paul Pogban temppuiluun, haluaa pikaisesti eroon tähtipelaajasta

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisjulkaisu Cadena COPE:n mukaan Paul Pogban taival Manchester Unitedissa näyttää olevan ohi.

Unitedin norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjær taivutteli kesällä Pogban jäämään seuraan vielä täksi kaudeksi. Nyt Solskjær on kuitenkin valmis hankkiutumaan eroon keskikenttäpelaajasta jo tulevassa tammikuun siirtoikkunassa ”niin isolla summalla kuin mahdollista”.

Pogban hiljattain sosiaaliseen mediaan lisäämä video oli Unitedin seurajohdolle kova pala purtavaksi ja kenties viimeinen pisara. Pogba julkaisi somessa videon, jossa pelaa koripalloa yhdessä NBA-seura Miami Heatin tähtipelaajan Jimmy Butlerin kanssa. Tapauksen tekee kummalliseksi se, että Pogba on ollut syyskuusta alkaen sivussa nilkkavamman takia.

Cadena COPE väittääkin Pogban olleen jo jonkin aikaa pelikunnossa. Espanjalaisjulkaisu ei usko ranskalaisen halunneen pelata laisinkaan vaan haluavan käytöksellään pakottaa siirtonsa Real Madridiin, joka oli Pogban kintereillä kesällä.

Pogba ja Realin manageri Zinédine Zidane tapasivat syksyllä Dubaissa, Pogban ollessa kuntouttamassa vammaansa. Sen myötä siirtohuhut saivat taas tuulta alleen, ja nyt ne yltyvät taas kerran.

Halvalla ranskalaistähti tuskin vaihtaa maisemaa, United on nimittäin hinnoitellut Pogban 150 miljoonan euron arvoiseksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.