FC Hongan entisen kapteenin uusi seura selvisi

© Kuva: Juha Tamminen

FC Hongan päättyneen kauden jälkeen jättänyt toppari Tommi Saarinen jatkaa uraansa kokkolalaisen KPV:n riveissä. KPV kertoo sivuillaan solmineensa kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen Saarisen, 24, kanssa.

Saarinen on kuulunut Hongan pitkäaikaisiin pelaajiin ja edustanut seuran edustusjoukkuetta aina kaudesta 2013 saakka.

– Hyvät fiilikset. Seuran toiminta on hyvin linjassa nousutavoitteen kanssa ja kaikki vaikuttaa hyvältä. Seuran arkeen pääsee tietysti paremmin tutustumaan kun treenaaminen alkaa. KPV on herättänyt suuria tunteita vuoden 2015 nousukarsinnoista lähtien. Nyt tuntuu hyvältä liittyä perinteikkääseen seuraan, Saarinen kertoi seuran sivuilla.

Saarinen kuului kuluneella kaudella pronssille liigassa sijoittuneen Hongan kapteenistoon, ja sitä aikaisemmat kaudet hän kantoi joukkueessa kapteenin nauhaa käsivarressaan.

– Olen joukkuepelaaja, jonka vahvuudet ovat pallollisessa tekemisessä. Oma maali pysyy puhtaana yhtenäisellä puolustuslinjalla.

Tulevana vuonna KPV:n suurimpana tavoitteena on vain yksi ja ainoa asia – nousu takaisin pääsarjatasolle. Sitä Saarinen lähtee motivoituneena toteuttamaan.

– Luulen, että nousutavoitteen saavuttaminen ratkeaa joukkueen kykyyn käsitellä takaiskut ja epäonnistumiset. On helppoa suoriutua hyvin kun ei ole vaikeuksia, mutta mestarijoukkue parantaa tasoaan vaikeuksista huolimatta.