© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka – IFK Mariehamn: Veikkausliiga naftaliiniin

Veikkausliiga
FC Honka – IFK Mariehamn
Sunnuntai 03.11. klo 13:00

Veikkausliiga laitetaan lopullisesti talveksi naftaliiniin sunnuntaina iltapäivällä, kun FC Honka ja IFK Mariehamn pelaavat toisen osaottelun karsinnassa, jonka panoksena on paikka ensi kauden Eurooppa-Liigan karsintoihin. Ensimmäinen osaottelu pelattiin viikolla Maarianhaminan huonokuntoisella luonnonnurmella ja Honka oli parempi lukemin 1-2. Espoolaisilla on siis etulyönti toiseen osaotteluun.

Hongalle kaksi vierasmaalia on todella edullinen lähtökohta kotiotteluun. Tämä tarkoittaa, että saarelaiset joutuvat hyvissä ajoin avaamaan peliään ja nostamaan ryhmitystään, jotta pääsisivät vielä mukaan kisaan europaikasta. Vesa Vasaran suojateille tämä sopii, sillä joukkue pystyy varmasti luomaan laadukkaita maalipaikkoja riskejä ottavia saarelaisia vastaan.

Keskiviikon ottelusta ei ole pitkä aika ja palautuminen on avausasemassa sunnuntain ottelussa. Hongalla on kuitenkin huomattava etu ottelurasituksen suhteen, sillä maarianhaminalaiset ovat pelanneet neljä peliä kahteen viikkoon. Lisäksi otteluihin mahtuu pari jatkoaikaa. Näin ollen Honka hyötyy tästä oleellisesti – sillä on pelituntumaa, mutta silti ratkaisevasti pienempi kokonaisrasitus.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu saattaa muodostua hyvinkin runsasmaaliseksi, mutta ennemmin tässä tekee mieli pelata Hongan menestyksen puolesta. MIFK:in bensan riittämisestä ei ole takeita, ja jos pelin alku ei mene suunnitelmien mukaan, saattaa uskon loppuminen tarkoittaa jossain vaiheessa selkien suoristumista. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Honka -1 kertoimella 2,07. Maalin voitolla siis vedon panos palautetaan.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.