Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara pelasi täydet minuutit Rangersin paidassa Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa torstaina, kun joukkue pelasi Feyenoordin vieraana. Ottelu päättyi lukemiin 2-2.

Avausjakson ainoasta maalista vastasi kotijoukkueen Jens Toonstra. Kamaralle näytettiin keltaista korttia ottelun 16. peliminuutilla.

Rangers iski toisella puoliajalla reilun kymmenen minuutin sisään kahdesti. Maaleista vastasi kovassa vireessä oleva entinen HJK:n hyökkääjä Alfredo Morelos. Kolumbialainen on iskenyt Eurooppa-liigassa tällä kaudella nyt viisi maalia.

Feyenoordin hyökkääjä Luis Sinisterra tasoitti ottelun 66. minuutilla. Lisäosumia kamppailussa ei enää nähty.

Lohkon päätöskierrokselle lähdetään erittäin jännittävistä asetelmista. Rangers johtaa lohkoa kerättyään viidestä ottelusta kahdeksan pistettä. Porto ja Young Boys ovat seitsemässä pisteessä, ja Feyenoord kuudessa pisteessä.

Rangers kohtaa päätöskamppailussa Young Boysin kotikentällään. Porto puolestaan isännöi Feyenoordia.