Skotlantilaisseura Rangersin manageri Steven Gerrard vihjaa, että keskikenttäpelaaja Glen Kamara saattaa saada parannellun sopimuksen, jos hän jatkaa hyviä otteitaan.

Kamara, 24, oli kantavia voimia, kun Huuhkajat eteni historiallisesti EM-kisoihin, mutta hän on esiintynyt edukseen myös Rangersin riveissä.

Hintaansa verrattuna Kamara voi hyvinkin olla yksi Rangersin kaikkien aikojen hankinnoista. Hänen oli määrä siirtyä Rangersiin vasta viime kesänä tehtyään seuran kanssa esisopimuksen, mutta Rangers maksoikin tammikuussa Kamaran entiselle seuralle Dundee FC:lle 50 000 puntaa, jotta hän siirtyisi heti.

Siirtosumma osoittautui nopeasti pilkkahinnaksi, mutta Dundee FC tarvitsi kipeästi rahaa. Kamara on ehtinyt pelata uudessa seurassaan lähes 40 ottelua ja valloittanut Rangersin kannattajien sydämet.

Huhujen mukaan Kamaran perässä on useita englantilaisseuroja, mutta Gerrardin mukaan Rangers ei ole saanut suomalaistaiturista tarjouksia.

– Me emme ole kuulleet mistään kiinnostuksesta etelässä, mutta olemme lukeneet siitä paljon. Mutta en ihmettelisi, jos Glen Kamaraa kohtaan on kiinnostusta, koska hän on loistava jalkapalloilija, kommentoi Gerrard FourFourTwon mukaan.

Glen Kamara pelasi Huuhkajien jokaisessa EM-karsintapelissä. Kuva: Juha Tamminen

– Hän on ollut loistava käveltyään ovesta sisään. Välillä minun on nipistettävä itseäni sen takia, miten ja millä [hinnalla] saimme hänet.

– Glenillä menee hyvin. Hän sai kunnon sopimuksen, kun hän tuli tänne Dundeesta.

– Hän on hyvässä vireessä ja pelaa hyvin. Viestimme Glenille ja muille pelaajille on se, että me palkitsemme aina pelaajamme, jos he suoriutuvat johdonmukaisesti pitkällä aikavälillä. Glen ei ole poikkeus.

– Hänen pitää huolehtia vain menestyksen tuomisesta tälle seuralle, ja olen varma, että hänestä pidetään huolta.

Kamaran ja Rangersin nykyinen sopimus ulottaa kesään 2023 asti.