Haku uuteen KuPS-realityyn on nyt auki – kuvaukset parin viikon aikana

© Kuva: Juha Tamminen

Maanantaina saatiin lukea toisenlaisesta jalkapallouutisesta. Helsingin Sanomat kertoi ensimmäisenä, että KuPS, Nelonen ja tuotantoyhtiö Lability järjestävät yhdessä tosi-tv-ohjelman PlayOff, jossa haetaan vahvistusta KuPS:n joukkueeseen kaudelle 2020. Reality-shown voittaja saa palkinnokseen 100 000 euron arvoisen ammattilaissopimuksen (lue aiheesta lisää täältä).

Vielä maanantain aikana avattiin myös haku ensi vuoden puolella nähtävään TV-ohjelmaan. Hakulomake löytyy Nelosen kotisivuilta.

Hakusivulta selviää, että ohjelmaan otetaan kaikkiaan 22 kilpailijaa. Kilpailua käydään pudotuspelimuotoisena, ja jokainen ohjelman jakso huipentuu pudotukseen. Lopulta jäljelle jää vain yksi voittaja: Kuopion Palloseuran uusi vahvistus.

Ohjelmaa tullaan kuvaamaan Kuopiossa 3.1.2020 alkaen. Kuvaukset kestävät kaksi viikkoa. TV-lähetykset nähdään Nelosella alkaen 17. helmikuuta ja päättyen KuPS:n kauden avausotteluun. Jaksoja on kaikkiaan kahdeksan. Ohjelmaa juontaa kuusinkertainen Veikkausliigan voittaja Sebastian Sorsa.

Niiden kilpailijoiden, jotka pääsevät kuvauksissa loppusuoralle, tulee varautua olemaan kuvauksissa vielä kahden viikon ajan.