Helmarit upeaan voittoon Töölössä – Kypros kaatui Linda Sällströmin juhlaottelussa

© Kuva: Juha Tamminen

Helmarit kohtasi Kyproksen torstai-iltana Töölössä EM-karsinnoissa.

Kahdella voitolla EM-karsinnat aloittanut Suomi jatkoi voittokulkuaan myös torstaina, kun Kypros kaatui lopulta maalein 4-0. Helmarien maaleista vastasivat ensimmäisellä jaksolla Linda Sällström ja juuri ennen taukoa Emmi Alanen.

Toisella puoliskolla Natalia Kuikka ja Emma Koivisto viimeistelivät loppuluvut ja Helmarit jatkaa karsintaurakkaa ilman pistemenetyksiä.

Kypros-ottelu oli Sällströmille A-maajoukkueuran sadas kamppailu. A-maajoukkueen paras maalintekijä kasvatti myös Kypros-ottelussa maalisaldoaan tehden kamppailun voittomaalin. Maali oli Paris FC:ta seuratasolla edustavan Sällströmin 44. A-maajoukkueosuma.

Helmarit jatkaa EM-karsintoja ensi viikon tiistaina Portugalin vieraana.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!