Huomasitko? Huuhkajien pelaaja oli mukana vielä eilen, muttei torijuhlissa – ei saanut lupaa seuralta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen ei päässyt tiistaina mukaan joukkueen kansanjuhlaan, joka järjestettiin Helsingin Kansalaistorilla, vaikka pelasikin maanantaina viimeisessä EM-karsintaottelussa Kreikkaa vastaan.

Joronen, 26, pelasi Ateenan illassa A-maajoukkueuransa kahdeksannen ottelun, kun Suomi hävisi Kreikalle 1-2. Kyseessä oli samalla hänen ainoa ottelunsa päättyneissä karsinnoissa, joissa ykkösvahtina toimi Bayer Leverkusenin Lukas Hradecky.

Kymmenen maalia karsinnoissa tehnyt Teemu Pukki sai tiistaina suuret suosionosoitukset Helsingin Kansalaistorilla.

Maajoukkueen tiedottaja Timo Walden vahvisti SuomiFutikselle, että Joronen ei saanut seurajoukkueeltaan, italialaiselta Brescialta, lupaa osallistua torijuhliin. Mainiota kautta Serie A:ssa pelaava Joronen ei matkustanut maajoukkueen mukana Ateenasta Suomeen, vaan suoraan Italiaan.

Brescia pelaa seuraavan ottelunsa tulevana sunnuntaina, jolloin se kohtaa Serie A:ssa AS Roman vieraskentällä. Joroselta jäi yksi ottelu väliin loukkaantumisen takia, mutta muuten hän on pelannut Brescian jokaisen sarjapelin alusta loppuun pitäen maalinsa puhtaana tällä kaudella kolmesti.

Huuhkajat varmisti miesten A-maajoukkueen historian ensimmäisen arvokisapaikan viime perjantaina, kun se voitti Liechtensteinin Helsingissä 3-0. Suomi eteni kisoihin lohkonsa toiseksi parhaana joukkueena. Lohkovoiton vei suvereenisti Italia, joka voitti jokaisen pelinsä tehden karsintojen aikana yhteensä 37 maalia ja päästäen vain neljä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.