Pyöriikö Suomi-Liechtenstein ajatuksissa jatkuvasti, mutta jäit kuitenkin ilman matsilippua? Ei hätää, scriinejä ollaan pystyttämässä ainakin Helsinkiin ja Tampereelle – sekä helsinkiläiseen kirkkoon.

Helsinkiläinen Paavalin seurakunta tiedotti tiistaina Twitterissä, että Huuhkajien EM-kisapaikan mahdollisesti ratkaisevaa Liechtenstein-ottelua voi saapua seuraamaan myös Vallilassa sijaitsevaan Paavalinkirkkoon. Ilta alkaa kello 18 futisehtoollisella, kello 18.15 analysoidaan illan peliä asiantuntijoiden johdolla, ja kello 19 katseen voidaan naulita kirkon isolle scriinille. Kenties joku lausuu myös rukouksen Huuhkajien loppusuoran puolesta?

Paavalin seurakunta

@PaavaliSrk
Tervetuloa #futiskirkko'on #Paavalinkirkko'on perjantaina 15.11. seuraamaan #Huuhkajat Suomi - Liechtenstein -peliä isolta scriiniltä! Illan aloittaa klo 18 #futisehtoollinen, klo 18.15 analyysiä illan pelistä asiantuntijoiden johdolla ja peli alkaa klo 19. (Torille klo 21...)

Jalkapalloa on usein nimitetty myös uskonnoksi, ja tässä tapahtumassa kuningaspeli pääsee ainakin uskontoa erittäin lähelle. Epäilemättä mieleenpainuva kokemus paikalle saapuville tämäkin.

Paavalin seurakunnan kirkkoherra on intohimoisena jalkapallon ystävänä tunnettu Kari Kanala.