Huuhkaja-topparilla hieno päivä – avausmaali uudessa seurassa ja valinta pelin parhaaksi

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

22 A-maaottelua pelannut Juhani Ojala löysi elokuussa uuden seuran Tanskan kakkostasolla pelaavasta Vejle BK:stä. Ainakin tässä vaiheessa siirto vaikuttaa onnistuneelta. 30-vuotias suomalaistoppari kellottaa Vejlessä suuria minuutteja ja joukkue on tyrkyllä Superliigaan.

Ojala teki lauantaina Vejlen 3-0 -maalin, kun joukkue kaatoi kotikentällään Fremad Amagerin 4-0. Maali oli Ojalan ensimmäinen Tanskan kentillä.

Vejle hävisi kaksi kauden neljästä ensimmäisestä sarjapelistään pudottuaan viime kauden päätteeksi pääsarjasta, mutta sitten peli on alkanut todella kulkea. Viimeisin tappio on jo elokuun 14:ltä päivältä. Tappiottomia pelejä on jonossa jo 11.

Ojala debytoi Vejlen paidassa vasta syyskuun lopussa, kun hän pääsi pelin loppuhetkillä vaihtopenkiltä sisään. Viimeisissä viidessä ottelussa hän on pelannut täydet 90 minuuttia, eikä Vejlen verkkoon ole tehty näissä otteluissa maaliakaan.

Lauantaina Ojalan esitys molemmissa päissä kenttää oli sen verran vakuuttava, että seuran kotisivujen mukaan hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Vejle johtaa Tanskan ykkösdivisioonaa, kun sarjaa on pelattu 15 kierrosta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!