Huuhkajien EM-otteluiden kellonajat varmistuivat – juhannusviikonloppu käyntiin jo keskiviikkona?

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomalaisilla jalkapallon seuraajilla saattaa ensi juhannuksen vietto käynnistyä jo keskiviikkona, kun Huuhkajat pelaa EM-kisoissa alkulohkon toisen ottelunsa Venäjää vastaan Pietarissa.

Huuhkajien avausottelu EM-kisoissa on Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa lauantaina 13. kesäkuuta kello 20 Suomen aikaa. Silloin Suomessa saattaa olla melkoiset pirskeet luvassa, kun miesten A-maajoukkue pelaa historiansa ensimmäisen arvoturnausottelun. Se, että ottelu pelataan vielä viikonloppuna, ei varmastikaan ainakaan vähennä EM-bilekansan menoa.

Suomen toinen ottelu Venäjää vastaan pelataan keskiviikkona 17. kesäkuuta kello 15 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Pietarissa. Suomessa vietetään juhannusta lauantaina 20. kesäkuuta, joten futisfaneilla saattaa juhannuksen vietto käynnistyä jo Huuhkajien Venäjä-ottelusta.

Alkulohkon viimeinen ottelu pelataan Suomen osalta myös Pietarissa. Vastaan tulee tällä hetkellä FIFA-rankingin ykkönen Belgia. Ottelu pelataan juhannuksen jälkeisenä maanantaina 22. kesäkuuta kello 21 Suomen aikaa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!