Huuhkajien entinen kapteeni Niklas Moisander solmi jatkosopimuksen Werder Bremenin kanssa

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueen entinen kapteeni Niklas Moisander on tehnyt jatkosopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan Werder Bremenin kanssa. Saksalaismedioiden mukaan suomalaisen uusi kontrahti ulottuu vuoteen 2021.

Maajoukkueuransa lähes tismalleen kaksi vuotta sitten päättänyt Moisander, 34, on edustanut Werder Bremeniä kaudesta 2016-17 lähtien, ja nykyinen bundesliigakausi on turkulaiselle neljäs seuran riveissä.

– Niklas on nauttinut meillä suurta kunnioitusta vuosien aikana. Hän on kokemuksellaan ja tyynellä käytöksellään todellinen suoriutuja, jota ilman jouduimme valitettavasti tulemaan toimeen viime viikot. Se on kuitenkin osoittanut sen, miten korkea prioriteetti Niklaksella on. Olemme vakuuttuneita siitä, että hän on tulevaisuudessa hyvin tärkeä palanen joukkueen rakentamista koskien, seuran toimitusjohtaja Frank Baumann kehui seuran kotisivujen tiedotteessa.

Pitkään Hollannissa ennen Saksan-siirtoaan pelannut Moisander on noussut Werderissä joukkueen kapteeniksi ja luottopelaajaksi. Viime viikot hän on ollut loukkaantuneena. Viimeksi Moisander pelasi Bundesliigassa syyskuun 1. päivä.

– Olen hyvin onnellinen jatkosopimuksesta. Werder on seura, jossa olen pelannut pisimpään urallani. Tunnen oloni kotoisaksi ja olen hyvin ylpeä ollessani osa Werder-perhettä, Moisander iloitsi.

– Olen hyvin luottavainen, että koko seura kehittyy oikeaan suuntaan ja voimme todella saada täällä jotain aikaan kovalla työnteolla ja saavuttaa tavoitteemme.

Kesästä saakka joukkueen kapteenina toiminut Moisander on pelannut urallaan 88 Bundesliigan ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.