IL: Näin Markku Kanerva kommentoi Roman Eremenkon mahdollista nostamista kisakoneeseen

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan mukaan Roman Eremenkon nostaminen kisakoneeseen on mahdollista.

Eremenkoa ei ole nähty maajoukkueessa kokaiinikärystä johtuneen pelikiellon jälkeen. Mies teki paluunsa kentille jo yli vuosi sitten, mutta Huuhkajissa hänet on edellisen kerran nähty Syksyllä 2016.

– Jos puhutaan EM-kisoihin valmistautumisesta, minun on ehkä puhuttava hänen kanssaan, mitä mieltä hän on asiasta. Minun on tietenkin tärkeää saada jalkeille paras mahdollinen joukkue EM-kisoihin. Sitä varten on ajateltava, millaisia pelaajia tarvitsen vahvistamaan joukkuetta, Kanerva sanoi Iltalehdelle.

Eremenkon lisäksi viimeisen vuoden aikana maajoukkueuransa on lopettanut monta nimimiestä, kuten Niklas Moisander, Perparim Hetemaj ja Alex Ring.

– Haluan ensinnäkin kiittää näitä pelaajia, jotka ylsivät tähän saavutukseen. Meillä on myös pelaajia, jotka ovat lopettaneet maajoukkueessa vuonna 2018, ja silti onnistuimme pääsemään EM-kisoihin, mikä on historiallinen saavutus.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille