Iltalehti kirjoittaa, että Suomen maajoukkueen kapteeni Tim Sparv näki Suomen pitkäaikaisen huoltajan ja innokkaan jalkapallotoimijan Gunnar Yliharjun haastattelun A-studiossa.

Suomen huoltajana vuonna 1969 aloittanut Yliharju kertoi haastattelussa kyyneliään pidätellen, että Suomen lopputurnauspaikka olisi unelmien täyttymys.

− Silloin voisin vaikka tästä maailmasta tyytyväisenä mennäkin. Se on saatu se, mitä on haluttu. Niin kova juttu se olisi, Yliharju sanoi Ylelle.

Yliharjun tunteikas haastattelu sai Sparvin pyytämään maajoukkuepäällikkö Lennart Wangelilta mahdollisuutta Yliharjun vierailulle Huuhkajien pukukoppiin Suomen voittaessa.

− Gunu oli mun huoltaja junnumaajoukkueissa. Tunnen hänet tosi hyvin. Aivan loistava ihminen. Se olisi juuri Gunulle erityisesti hienoa, jos me päästäisin kisoihin, Sparv sanoi.

Yliharju ilahtui kuullessaan ideasta.

− Ahaa, että tämmöistä tekevät. Jaa, jaa. Sparvihan katselee asioita monelta kantilta. Hän ehtii rakkaan jalkapallon lisäksi keskittymään muihinkin kokonaisuuksiin, ensi vuonna 80 vuotta täyttävä Yliharju hämmästeli.