Veikkausliigan hopeajoukkue FC Inter vahvisti perjantaina, ettei seuraikoni Mika Ojalaa nähdä joukkueessa kaudella 2020. Pitkät sopimusneuvottelut eivät johtaneet toivottuun lopputulokseen.

– Kiitos Mika kaikesta, mitä olet seuralle antanut. Toivottavasti näemme sinut vielä jonakin päivänä sinimustissa, Inter kirjoitti twiitissään.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Seuralegenda Mika Ojalaa ei nähdä Interissä kaudella 2020. Pitkistä sopimusneuvotteluista huolimatta sopimusta ensi kaudesta ei syntynyt.

Kiitos Mika kaikesta, mitä olet seuralle antanut. Toivottavasti näemme sinut vielä jonakin päivänä sinimustissa 💙🖤
fcinter.fi/mika-ojala-ei-…
fcinter.fi

Mika Ojala ei jatka Interissä kaudella 2020 | FC Inter

Mittavan uran Interissä tehnyttä hyökkääjä Mika Ojalaa ei näillä näkymin nähdä sinimustassa paidassa tulevalla kaudella. Pitkien sopimusneuvottelujen päätteeksi sopimusta tulevasta kaudesta ei ole…

– Mika on ollut seuralle tärkeä pelaaja vuosia ja siksi on erittäin harmillista, ettemme onnistuneet löytämään yhteisymmärrystä sopimuksen sisällöstä. Mikäli haluamme olla kilpailukykyisiä myös ensi kaudella, meidän on kuitenkin ajateltava joukkuetta kokonaisuutena eikä vain yksilöinä, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki selvitti seuran tiedotteessa.

Paimiolaislähtöinen Ojala on pelannut Suomessa aikuisten tasolla vain ja ainoastaan Interissä. Kaikkiaan hän on edustanut Interiä 272 Veikkausliigan ottelussa ja tehnyt niissä 73 maalia. Meriittilistalta löytyy vuoden 2008 suomenmestaruus, kolme hopeamitalia sekä kaksi Suomen Cupin voittoa. Ojala on myös valittu kolme kertaa Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Päättyneellä kaudella Ojala teki 24 pelissä kuusi maalia ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. Sillä hän sijoittui sarjan syöttötilastossa toiseksi KuPS:n Petteri Pennasen jälkeen.

Kahdeksan A-maaotteluakin pelannut Ojala, 31, on pelannut uransa aikana myös ruotsalaisessa Häckenissä ja saksalaisessa VfR Aalenissa.

– Kiitämme Mikaa erittäin hyvistä vuosista. Mika on antanut seuralle paljon pelaajana, mutta ennen kaikkea myös ihmisenä. Hän on ollut ja tulee yhä olemaan monelle nuorelle palloilijalle loistava esikuva, Mäki jatkaa.

[readmore from=Ojala-Mika]

– Toivomme Mikalle hyvää jatkoa ja vielä useita pelivuosia. Toivottavasti näemme hänet sinimustissa vielä jonain päivänä, joko pelaajana tai muussa roolissa.

Torstaina varmistui, että Niilo Mäenpää siirtyy Interistä IFK Mariehamniin. Ojala-uutisen yhteydessä Inter vahvisti, että myöskään Albion Ademi ei Interissä luultavasti jatka.